ProVoet-pedicure

De ProVoet-Pedicure

Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. En dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam toch veel! Uw voeten verdienen extra aandacht. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje te brengen aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij geeft uw voeten de behandeling en verzorging die ze verdienen.

 

Wat doet een pedicure precies?

De pedicure heeft als doel om u (weer) pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorgt de pedicure ervoor dat uw voeten er weer mooi en verzorgd uitzien. Om dat te bereiken verwijdert de pedicure eelt en eventueel de aanwezige likdoorns. Ook knipt en freest zij uw nagels op de juiste wijze en kan zij nagelproblemen oplossen. Ook kan ze u van advies voorzien bij verschillende voet- en nagelproblemen. Daarnaast bieden veel pedicures (deel)behandelingen aan zoals voetmassages en nail-art.

Bron: website Provoet.nl

Waaraan herkent u een ProVoet pedicure?

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.